onsdag 13 juni 2012

Taket är på!

 Tack vare min duktiga man så har nu lekstugan ett tak. Det är lite finlir kvar och plåtvinkeln på nocken saknas. Men med tanke på att det ska komma ganska mycket regn i helgen så känns det mycket skönt att ha taket på plats.

Jag fick en ide om att jag och barnen kunde börja måla lite, kanske inte så bra ide så sent på kvällen.. Men med oömma kläder, papp som spillskydd och var sin pensel i högsta hugg gick vi lös på väggarna.



Ja vi var mycket kladdiga när vi var klara ( Har en vägg kvar, hade inte hällt upp så mycket färg.) så kladdiga att jag inte kunde ta i telefonen för att ta kort... Men barnen hade roligt och fick verkligen måla och då är det värt lite merarbete (tvättmaskinen fylldes med våra målarkläder direkt när vi kom in..)

Läste lite om taklagsfest på nätet och det skulle vi visst ha haft redan när takstolarna satt på plats. Får kanske fira lite i morgon då i stället, glassbilen skulle visst komma förbi i morgon...

Det som är kvar nu är att tillverka en dörr och såga ut för fönster. Lite vita knutar och vindskivor kanske inte vore fel...
Får se hur länge orken räcker, barnen har tjatat om inflyttningskalas länge nu...
//Jenny

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar